Let op: deze pagina is momenteel under construction. Daarom kan het zijn dat de gegeven informatie niet geheel up-to-date is. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op.

Carrosseriebouw

Onze speciale carrosserie afdeling in de vestiging Veenendaal bouwt nieuwe laadbakken, maar kan ook bestaande bakken ombouwen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gesloten carrosserie of huif- en schuifzeil. Een carrosserie kan zowel op een zware als lichte bedrijfswagen worden opgebouwd. Elke carrosserie wordt behandeld als maatwerk, is onbeperkt naar uw wensen aan te kleden en wordt luxe afgewerkt. Wij denken graag met u mee en staan open voor uw ideeën.

Neem gerust een kijkje op deze pagina om een indruk te krijgen van de diverse mogelijkheden.

Ook kunnen wij cabinedaken afschuinen en het chassis verlengen of inkorten. Ook het monteren of aanpassen van toebehoren, laadkleppen of zijdeuren is geen enkel probleem en wordt uitgevoerd conform de geldende opbouwrichtlijnen. Op de volgende pagina’s vindt u meer informatie over de mogelijkheden en kunt u direct een offerte aanvragen.


Bedrijfswageninrichting

Zoekt u een bedrijfswageninrichting die goed past bij de inzet van uw voertuig? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het betimmeren en inrichten van voertuigen en denken graag met u mee. U kunt ervoor kiezen om uw bedrijfswagen volledig in te laten richten, maar het uitrusten met vloer- en/of wandbekleding behoort ook tot de mogelijkheden. De keuze van materialen, afwerking, eventuele ladeblokken of vakverdelingen wordt van te voren met u afgestemd, waardoor we een optimaal gebruikerscomfort behalen.

Door op onderstaande keuzemogelijkheden te klikken, ziet u welke mogelijkheden wij u kunnen bieden. Ook is het mogelijk direct een geheel vrijblijvende offerte op maat (of de prijs voor een kant en klaar oplossing) op te vragen. Komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op via 0318-541041 en wij helpen u graag op weg.