MAN Service: Goede reis met goede service

Alle Roordink-vestigingen beschikken over een modern uitgeruste en efficiënt ingerichte werkplaats waar u alle denkbare reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Voor lichte en zware bedrijfswagens, trekkend en getrokken materieel. In onze vestiging aan de Ambachtsweg 15b in Barneveld zijn wij gespecialiseerd in transportkoeling. U bent van harte welkom voor onderhoud en reparatie aan alle gerenommeerde koelmotormerken zoals, Carrier, Thermoking en Frigoblock. 

Wij staan voor u klaar met één motto: u veilig en betrouwbaar op de weg te houden, zodat u uw afspraken kunt nakomen. Goed geschoolde en ervaren monteurs staan dag en nacht (via onze nooddienst) voor u klaar. De kwaliteit van onze dienstverlening bewaken wij zorgvuldig via intensieve interne en externe kwaliteitscontroles. Zo laten wij u  persoonlijk ervaren dat geen bedrijfswagencentrum zo servicegericht is als Roordink Bedrijfswagens!

MAN Service: reparatie en onderhoud

Goed onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. Dat verzorgen wij graag voor u. Of het nu gaat om een noodzakelijke reparatie of om periodiek onderhoud. Onze ervaren medewerkers zijn getraind en worden continu bijgeschoold om elk probleem te kunnen verhelpen.

Nooddienst 24/7

Wij zijn buiten kantoortijden bereikbaar via de nooddienst. Staat u met pech langs de weg, dan komen wij zo snel mogelijk naar u toe om u weer mobiel te krijgen. 

Schadeherstel

Heeft u schade gereden met uw voertuig? Ook dan kunt u altijd bij ons terecht. Wij repareren uw voertuig en ondertussen stellen wij u een leen- of huurauto ter beschikking. Zo kunt u uw werkzaamheden zonder verder oponthoud voortzetten.

Contactgegevens

Vestiging Telefoon 24 uur per dag
Barneveld (Harselaarseweg)    0342-421421
Barneveld (Ambachtsweg) 0342-405470
Coevorden 0524-597300
Veenendaal 0318-541041
Zwolle 038-4284400