Volkswagen Bedrijfswagenservice


Roordink Bedrijfswagens staat symbool voor kwaliteit en service. Daarom bieden wij u Volkswagen Bedrijfswagenservice in onze vestigingen in Barneveld en Veenendaal. Wij beschikken over professionele apparatuur en monteren originele Volkswagen onderdelen inclusief garantie. Onze goed getrainde medewerkers hebben de kennis en ervaring in huis die hoort bij de innovatieve techniek van Volkswagen. Houdt u niet van stilstand? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Vraag gerust naar de mogelijkheden in onze vestigingen in Barneveld of Veenendaal. 

Altijd rijden met de 7 servicebeloften

Stilstand kost geld, dat weten wij binnen Roordink maar al te goed. Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan kiest u voor kwaliteit. In onze werkplaatsen in Barneveld en Veenendaal staan wij namelijk voor u klaar. Zo helpen wij u snel weer op weg. Meer weten? Lees dan de 7 Servicebeloften van Volkswagen.  

 

Economy Service

Voor Volkswagen Bedrijfswagens die al wat langer meegaan hebben wij de Economy Service. Lagere prijzen voor onderhoud en reparatie, met 100% Volkswagen-kwaliteit en inclusief garantie. Zo bespaart u aanzienlijk op de onderhoudskosten. 

Meer weten over Economy Service? Klik dan hier. 

 

Volkswagen Bedrijfswagens Service app

Met de Volkswagen Bedrijfswagens Service app heeft u de meest praktische informatie over uw bestelwagen binnen handbereik. Weten wat dat lampje op het dashboard betekent, direct een afspraak plannen met onze werkplaatsen of ter plaatste advies ontvangen? Alle antwoorden op uw vragen vindt u in de app. 

De app is beschikbaar voor iOS en Android en via onderstaande buttons te downloaden.

iOs  Android