ISUZU D-Max: drie verschillende modellen...

Single Cab

Extended Cab

Double Cab


...en maar liefst acht verschillende kleuren!

ISUZU D-Max kleuren

Betrouwbaarheid

De legendarische betrouwbaarheid van ISUZU werd gebouwd in de wereld van vrachtwagens en zware dieselmotoren. De D-Max is daarvan de waardige erfgenaam. Dat van de vorige generatie van de D-Max meer dan 2.000.000 exemplaren verkocht werden is daarvan het bewijs. Vandaag gaat ISUZU met zijn D-Max nog een stap verder. Meer dan 4.000.000 kilometer werden afgelegd om zijn betrouwbaarheid te testen! 

Prestaties

ISUZU is wereldwijd de grootste producent van dieselmotoren voor bedrijfsvoertuigen en industriële toepassingen. Inmiddels zijn er meer dan 23 miljoen exemplaren geleverd. U geniet van alle door ISUZU opgedane ervaring. De nieuwste 2,5 ltr. dieselmotor met 163 pk en 400 Nm vormt de perfecte synthese van zuinigheid en kracht zodat u geniet van een zo laag mogelijk verbruik, gecombineerd met het vermogen dat nodig is om zware lasten te vervoeren of alle terrein hindernissen te nemen. 

De tweetraps turbo geeft het maximum koppel van 400 Nm bovendien al vrij bij 1400 toeren en zorgt ervoor dat het gedurende lange tijd beschikbaar blijft. Deze technologie, gekoppeld aan de beste aerodynamische waarden in zijn klasse, zorgen voor een uitstoot van 190 g C02/km.

Het chassis, één van de breedste in zijn klasse, zorgt voor dynamische prestaties en een superieure stabiliteit. 

Veiligheid

Veiligheid was de absolute prioriteit bij het ontwikkelen van de D-Max. Als gevolg hiervan beschikken alle D-Max modellen over zes airbags en vele technische hulpmiddelen zoals ABS, EBD, ESC en TCS.De energie-absorberende motorkap beschermt de zwakke weggebruiker en natuurlijk zorgen veiligheidsgordels met gordelspanners en hulpmiddelen zoals Isofix voor bevestiging voor kinderzitjes samen met de airbags voor optimale bescherming van inzittenden. Het chassis is nog steviger dan zijn voorgangers en dankzij ESC (Stabiliteitscontrole) en TCS (Tractiecontrole) is de D-Max meester op alle terreinen.

Comfort

ISUZU besteed veel zorg aan het interieur van de nieuwe D-Max en hij onderscheidt zich dan ook door middel van vele elementen. Ruimte te over voor de benen, het hoofd en de schouders waarbij rekening werd gehouden met de nieuwste ergonomische inzichten. De D-Max beschikt over veel bergruimte, dat gemakkelijk bereikbaar is en een instrumentenbord dat alle noodzakelijke toetsen binnen handbereik groepeert. 

Stap in de D-Max en je beleeft de ruimte om je heen!

ISUZU besteed veel zorg aan de toegankelijkheid en geluidsisolatie zodat de D-Max ook hier het verschil maakt. Kiest u voor de luxere versie, dan geniet u standaard van verwarmde, met leder beklede stoelen en een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, voorzien van een automatische klimaatregeling en een ‘Premium Sound System’.