H2E Power, omdat elektrisch rijden de toekomst is.

Roordink breidt zijn dienstenportfolio uit met een nieuw label: H2E Power. Onder dit label vindt u, naast ons aanbod aan elektrische bedrijfswagens, een uitgebreid aanbod aan laadpalen en laadpassen.

Zoals u wellicht weet, werken wij reeds jarenlang aan het aanbieden van complete bedrijfswagenoplossingen. Hierbij werken wij volgens het alles onder één dak principe. Nu de aanschaf van elektrische bedrijfswagens steeds vanzelfsprekender wordt, hebben wij ons dienstenportfolio uitgebreid met een nieuw label: H2E Power.

Onder dit label vindt u, naast ons aanbod aan elektrische bedrijfswagens, ook een uitgebreid aanbod aan laadpalen en laadpassen. Zo kunt u direct na ingebruikname van uw nieuwe elektrische bedrijfswagen zorgeloos op weg.

Kiest u voor een product van H2E Power? Dan kiest u voor een betrouwbare partij, die alle kennis rondom de bedrijfswagen in huis heeft. Onze verkoopadviseurs zijn speciaal getraind om u optimaal te kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Flexibel en voordelig laden

Met de H2E Power laadpas kunt u flexibel en voordelig laden. Met deze laadpas kunt u op elk publiek station in Nederland uw elektrische bedrijfswagen opladen. Daarnaast is de H2E Power laadpas in (bijna) heel Europa te gebruiken. De kosten van het laden worden maandelijks in rekening gebracht op één overzichtelijke nota.

Wij bieden twee soorten laadpassen: De Flex laadpas en de Zeker laadpas. Met de Flex laadpas bent u volledig flexibel, u rekent eenvoudig per laadsessie af. Dit is ideaal wanneer u niet precies in beeld heeft hoe vaak u per maand uw bedrijfswagen wilt opladen. Wilt u zeker zijn van de maandelijkse kosten? Dan kunt u het beste kiezen voor de Zeker laadpas. Met deze pas betaald u iedere maand een vast bedrag. Ideaal wanneer er regelmatig onderweg wordt geladen, u bespaart namelijk op het starttarief. Voor meer details hierover verwijzen wij u graag naar onze website óf onze verkoopadviseurs.

Iedere dag vol energie op weg

Wij leveren diverse AC laders uit voorraad, waardoor u bij aflevering van uw nieuwe voertuig direct kunt beschikken over een laadpaal die bij uw situatie past. Heeft u specifieke wensen, zoals de installatie van een DC lader? Onze gespecialiseerde laadpaaladviseurs kijken graag met u naar de mogelijkheden en welke voorbereidingen mogelijk getroffen moeten worden. Hierbij kunt u denken aan aanpassingen in uw infrastructuur en de bepaling van de juiste plaats voor de lader. Uiteraard zijn onze adviezen geheel vrijblijvend.


Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan een kijkje op www.h2epower.nl of neem contact op met onze verkoopadviseurs via 0342 421 421.