De voordelen van elektrisch rijden met de MAN TGE

De toekomst begint nu. Het stadsverkeer en stedelijke logistiek zijn aan het veranderen. De bevolking groeit, schadelijke stoffen en geluidsniveaus treden op de voorgrond en er zijn discussies over nul-emissiezones. Op hetzelfde ogenblik nemen echter de taken en de eisen in het goederen- en distributieverkeer verder toe. Om aan huidige en toekomstige transportoplossingen te blijven voldoen is een andere denkwijze in de maatschappij noodzakelijk.

Maak kennis met de MAN eTGE bij Roordink Bedrijfswagens - De volledig elektrische bestelwagen van MAN rijdt zonder schadelijke uitstoot en nagenoeg geluidloos. De eTGE levert daardoor een belangrijke bijdrage aan een gezond en leefbaar stadsklimaat. 

De gebruikers en professionals hebben gekozen en de MAN eTGE  is uitgeroepen tot winnaar van de Bestelauto Expo Publieksprijs 2020. De volledig elektrisch aangedreven bus van MAN won de award in de categorie ‘Gesloten Bestelauto EV’.

De voordelen van het MAN eMobility concept:

  • Direct rijden is mogelijk. U ontvangt een uitgebreide training van onze afleverinstructeur, zodat u het beste uit de MAN eTGE kunt halen.
  • De MAN eTGE is er met een aandrijving van 136pk bijna gelijkwaardig aan de modellen van een dieselmotor, maar dan zonder enige uitstoot. Daarnaast is de eTGE qua snelheid volledig aangepast aan het hedendaagse stadsverkeer. Dankzij de maximale snelheid van 90 km/u komt de eTGE volledig tot zijn recht in de stad.
  • Er wordt geen millimeter aan laadruimte ingeleverd. De eTGE biedt u tot 10,7m³ ruimte voor kisten, planken, apparaten en nog veel meer. Hier kunt u dus op net zoveel laadruimte rekenen als met de diesel variant.
  • De stille aandrijving van de MAN eTGE is uitermate geschikt voor gebruik in het binnenstedelijk verkeer. Met 173 km actieradius** met volledig opgeladen accu's, is de eTGE dé absolute koploper onder de elektrische bestelwagens met deze afmetingen en laadruimte.
     
  • Zorgeloos rijden doordat MAN standaard 5 jaar* volledige garantie biedt op de MAN eTGE en 8 jaar* garantie op de hoogvoltaccu. 

Bent u geïnteresseerd in meer informatie over de eTGE of een proefrit? Neem dan contact op met één van de Roordink eTGE verkopers. 

Bevindt u zich in de regio van Roordink Barneveld of Veenendaal dan staat Arjan Liefting u graag te woord.
Bevindt u zich in de regio van Roordink Coevorden of Zwolle, dan staat Nick Wever u graag te woord.

 

*Vraag voor meer informatie naar de garantievoorwaarden.
**Opgegeven actieradius is de actieradius die tot stand is gekomen na het rijden van testrondes volgens de geldende emissiestandaard in Europa (NEDC). In de praktijk kan de daadwerkelijke actieradius afwijken. Deze is afhankelijk van rijstijl, snelheid, bandenkeuze, het gebruik van comfort- en externe functies, de buitentemperatuur, het aantal passagiers/de belading en de rij-omstandigheden.