De Kruyf neemt eerste MAN in wagenpark in gebruik

De Kruyf Mechanisatie heeft een nieuwe MAN TGE in gebruik genomen. Deze bestelwagen is de eerste MAN in een wagenpark met ca. 11 bedrijfswagens.

Het van oudsher Nijkerkse bedrijf, dat in de jaren 30 wordt opgericht, is in de loop der jaren flink gegroeid. De historie begint met een smederij in Appel. Later worden er veel nieuwe activiteiten toegevoegd aan de organisatie en groeit het bedrijf uit tot wat het nu is: een allround mechanisatiebedrijf met twee vestigingen in Nijkerk en Aalten.

‘Om onze klanten snel hulp te kunnen bieden, beschikken wij over een aantal servicebussen. Het spreekt voor zich dat wij op zoek zijn naar betrouwbare voertuigen, die ons snel op de plaats van bestemming brengen als dat nodig is. Stilstand is voor onze klanten geen optie en voor ons ook niet’, geeft Ries Brouwer, directeur van De Kruyf Mechanisatie, aan. ‘Daarom vernieuwen wij ons wagenpark regelmatig en hebben we nu een nieuwe MAN TGE aan het wagenpark toegevoegd.’

De nieuwe TGE beschikt over een 180 pk motor en automatische versnellingsbak, wat het rijcomfort ten goede komt. Ook aan het comfort van de bestuurder is gedacht. De bestelwagen beschikt over een geveerde bestuurdersstoel met kunstlederen bekleding, multimediapakket en een multifunctioneel stuurwiel. De diverse veiligheidssystemen, waaronder light assist i.c.m LED-koplamen, het noodstopsysteem, de achteruitrijcamera en zijwindassistent zorgen voor een optimale veiligheid voor de chauffeur. De TGE is door Autoschade Midden Nederland voorzien van het nodige spuitwerk. Door de strakke reclame, die geregeld is door Van Roekel Reclame uit Kootwijkerbroek en de mooie multifunctionele inrichting (geleverd door Carplus Bedrijfswageninrichting uit Harderwijk) is de MAN TGE echt een plaatje om te zien.

Top