Bouw Logistic Services neemt 10 MAN TGS trekkers in gebruik

Bouw Logistic Services heeft onlangs de laatste twee trekkers uit een serie van tien in gebruik genomen. De tien nieuwe MAN TGS 18.366 trekkers zijn geleverd door MAN dealer Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld.

Het Nijkerkse familiebedrijf is al 88 jaar actief in de transportsector. Het bedrijf is gegroeid tot een specialist in transport en warehousing. Of het nu gaat om voortransport, opslag en distributie van grondstoffen of eindproducten, Bouw Logistic Services regelt het. Bouw kenmerkt zich door haar innovatieve denkwijze, het is dan ook niet voor niets dat het wagenpark regelmatig wordt voorzien van een update. ‘’De jarenlange positieve ervaringen met het merk MAN en de relatie met Roordink Bedrijfswagens heeft ons doen besluiten opnieuw te kiezen voor MAN’’, aldus Wouter Bouw.

MAN is geen onbekende in het wagenpark van Bouw. De bewezen betrouwbaarheid, maar ook zeker de aanwezigheid van de RIO Box heeft een rol gespeeld bij de keuze voor het merk. RIO geeft fleetowners de mogelijkheid om voertuigdata te allen tijde te monitoren. Hiermee wordt optimaal inzicht in het wagenpark gerealiseerd.

‘’Wij denken graag met onze klanten mee en zoeken naar oplossingen. Anderzijds verwachten wij ook van onze leveranciers dat zij met ons meedenken in de beste vervoersoplossing, maar ons ook ontzorgen. Het is dan ook daarom dat er gekozen is om een reparatie- en onderhoudscontract af te sluiten voor deze trucks. Zo weten wij waar wij aan toe zijn’’, vertelt Wouter Bouw.

Chauffeurscomfort is mede bepalend geweest bij de aanschaf van deze tien trekkers. Dat zien wij voornamelijk terug in het uitgebreide media/navigatie pakket en de luxe chauffeursstoel.’’ Hiernaast zijn de trucks onder andere voorzien van de soepel schakelende MAN TipMatic automatische versnellingsbak, DAB+ radio en het Lane Guard System.

De tien trucks met de kenmerkende rood/witte kleuren zullen ingezet worden voor nationaal en internationaal transport.

Top