ZANDINK ZANDHANDEL BREIDT UIT MET MAN TGS 49.460 10X8

2018-05-15

Zandink heeft deze week een wel heel opvallende MAN TGS 10x8 in gebruik genomen, geleverd door Roordink Bedrijfswagens B.V. Deze auto valt zeker op door de frisse en moderne uitstraling van de gespoten bedrijfskleuren. 

 


MAN TGS 49.460 geleverd aan Zandink


Zandink is een grond- en zandhandel, gevestigd in Nijkerk. Zij verkopen en transporteren vele soorten primaire en secundaire bouwstoffen, zowel zakelijk als particulier. Daarnaast houdt Zandink zich ook bezig met ontwikkeling en uitvoering van infraprojecten in de regio.

 

De doorontwikkelde en betrouwbare 10x8 is zeker een volwaardige aanvulling op het wagenpark. Michel en Hennie Smink hadden een aantal jaar geleden al goede ervaringen met het merk MAN, wat zeker een positieve invloed had op hun besluit om te kiezen voor MAN. De 460 pk Euro 6c motor in combinatie met de vernieuwde ZF Traxon automatisch schakelende versnellingsbak zorgen voor een echte 10x8 met veel comfort. Slimme opties zoals een camera, navigatiesysteem en een overdrukcabine zorgen ervoor dat het voertuig overal ingezet kan worden, zowel voor zwaar terreinwerk als wegtransport. 

 

Voor meer informatie: www.zandink-zand.nlof www.roordink.nl

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?