Votrans Soest breidt weer uit met MAN

Votrans uit Soest heeft opnieuw een nieuwe MAN in gebruik genomen. Deze MAN heeft een 500 pk motor en een 54tons HIAB kraan.

Votrans Soest B.V., dé specialistische vervoerder uit Soest heeft vandaag weer een nieuwe MAN 28.506 BL bakwagen/trekker in gebruik genomen. Deze MAN met 500 Pk i.c.m. een HIAB 54 ton meter kraan kan zowel als trekker en als bakwagen met een afzetbak ingezet worden. Votrans heeft zijn technische wensen kenbaar gemaakt aan zijn huisleverancier Roordink Bedrijfswagens B.V. uit Barneveld en HSM uit Utrecht, wat leidde tot deze multifunctionele auto. Votrans Soest is een transportbedrijf in de breedste zin van het woord, wat van alle markten thuis is. Van stukgoed met een gesloten bakwagen, tot het verhuizen en plaatsen van diverse machines, zowel nationaal als internationaal.

Deze MAN TGX met zijn ruime en comfortabele XLX cabine en 500 Pk motor is hier uitermate geschikt voor. De combinatie van diverse veiligheidssystemen, camera en extra werkverlichting, laten deze 500 Pk met Traxon automaat perfect functioneren binnen deze energieke onderneming.

Voor meer informatie: www.votrans.nl en www.roordink.nl.

Votrans Soest
Votrans Soest
Votrans Soest