COOL MAN! DE NIEUWE MAN TGE KOELWAGEN!

2017-11-20

Dat de nieuwe MAN TGE voor elke inzet geschikt kan zijn wordt duidelijk met deze koelwagen. Deze MAN TGE beschikt over een Carrier koelmotor welke weggewerkt is in het dak reces. De koelmotor behoudt hierdoor de rijwind om optimaal te functioneren, maar doordat de koelmotor wel weggewerkt is, heeft het geen negatieve invloed op het brandstofverbruik. 

Deze ‘’coole’’ MAN is uitgerust met dag- en nachtkoeling. Het grootste voordeel van deze koelwagen is, dat deze direct inzetbaar is! Geen lange wachttijden in verband met de koelombouw, maar direct de weg op.

Naast een koelombouw profiteert u van de standaard luxe opties waarmee deze MAN TGE is uitgerust. Onder andere cruise control, airco, EBA (noodremsysteem), zijwindassistentie, elektronisch stuurwielmechanisme zijn standaard aanwezig op de auto. 

Daarnaast krijgt u twee jaar garantie op het voertuig, ongeacht de kilometers.

Als u eenmaal op weg bent met deze MAN TGE profiteert u van onze service voordelen. Wat dacht u van de truckmentaliteit in de werkplaatsen? Onze goed geschoolde medewerkers staan dag en nacht, 7 dagen per week 24 uur per dag, voor u klaar. 

Voor de complete specificaties van dit voertuig kunt u hier klikken. Voldoet deze auto net niet helemaal aan uw wensen? Neem dan contact op met onze verkoopadviseur Arjan Liefting via 

06-15219925. Hij bespreekt graag alle mogelijkheden met u. Overigens is een snelle koelombouw ook mogelijk bij een nieuw te bestellen MAN TGE.

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?