RONALD JAGER THINKS BLUE MET DE MAN TGX "PERFORMANCELION"

2017-07-28

Barneveld, 28 juli 2017 – Ronald Jager heeft afgelopen week zijn nieuwe MAN TGX 18.506 LLS XXL PerformanceLion Euro 6c in bedrijf genomen. Deze prachtige MAN met 500 pk is uitgevoerd in de speciale kleur ‘’Steel blue’’. Een bijzondere en opvallende trekker waaraan eigenaar en dealer veel aandacht hebben besteed.


Ronald Jager

 

De PerformanceLion beschikt onder andere over alle veiligheidssystemen, Efficient Cruise,
MAN TipMatic 12+2, Xenon verlichting en een extreem luxe interieur design.

 

Hiernaast is de PerformanceLion voorzien van diverse extra’s welke opgebouwd zijn door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. De truck is onder andere voorzien van Kelsa beugels onder en voor de bumper inclusief LED-verlichting en ronde verstralers op het cabinedak.

De toevoeging van de eigen zogenaamde ‘Jager Style’ maakt de truck helemaal af. Deze ‘Jager Style’ is terug te vinden in de vorm van de chassis skirts, zonneklep, slangenrek en loopvlonder, gemonteerd door Erjo Truckstyling.

 

Ronald Jager rijdt als vaste charter bij Amerongen Kamphuis uit Barneveld en heeft ook een nieuwe Schmitz koeloplegger aangekoppeld, voorzien van een eigen Schmitz koelmachine. Deze koeloplegger is geleverd door Bouwheer uit Zeewolde.

 

Deze prachtige combinatie zal zeker veel bekijks krijgen op de Europese snelwegen.

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?