Opnieuw twee MAN trucks voor Gebr. Van der Heiden Transport

Gebr. Van der Heiden Transport heeft na de goede ervaringen met MAN in het verleden twee MAN TGS 8x8 trucks aangeschaft.

Dit weekend worden er in Eemnes,  aan Gebr. Van der Heiden Transport , twee stuks
MAN TGS 43.466 8x8 wide spread afgeleverd door Roordink Bedrijfswagens.

Na zeer goede ervaringen met MAN in het verleden en nu met de huidige MAN 10x8 trucks was de boodschap van Ruud en Jeroen van der Heiden helder: ‘’Wij willen een korte en wendbare 8x8 met veel netto laadvermogen.’’ Deze wens wordt vervuld door het leveren van een betrouwbare en met veel ervaring ontwikkelde MAN TGS 8x8 WS.

Ruud en Jeroen zijn met hun bedrijf Gebr. Van der Heiden in Eemnes, Almere en Nieuwegein al ruim 18 jaar een begrip. Zij leveren zand en grind en zijn nu ook actief op de markt van puinrecycling. Middels hun eigen loshavens zijn zij zeer flexibel en snel met het leveren van allerlei bouwgrondstoffen. Met het moderne en herkenbare wagenpark van allerlei kipper varianten vormen zij een zeer betrouwbare partij in de markt van de grond-, wegen- en waterbouw (GWW).

De MAN 8x8 trucks zijn uitgerust met de meest moderne MAN technieken, onder andere een 460 PK motor met de Traxon automatisch schakelende versnellingsbak. Deze voertuigen vormen dan ook een welkome aanvulling op de flexibiliteit in het wagenpark.