Nieuwe MAN TGS 33.466 6X6 BB-WS voor Gebr. van de Beek uit Ermelo

Gebr. van de Beek nam onlangs een nieuwe MAN TGS 33.466 6X6 in gebruik. Het Ermelose bedrijf dat gespecialiseerd is in loon-, grondwerk en transport breidt hiermee zijn wagenpark uit.

Gebr. van de Beek is een familiebedrijf, dat ruim 60 jaar actief is in de grond- weg en waterbouw. Onder het motto ‘’Niet alleen sterk in grondwerk’’, uiten zij de veelzijdigheid van hun bedrijf. Of het nu gaat om agrarisch loonwerk, grondwerk, transport of terreinverharding, bij Gebr. van de Beek bent u aan het juiste adres.

‘’Er is gekozen voor MAN, omdat deze het meest geschikt is voor de werkzaamheden die wij uitvoeren, zoals containervervoer’’ aldus Van de Beek. Ook de relatie met de werkplaats van Roordink Bedrijfswagens heeft een rol gespeeld in de keuze. De 3 vennoten van de VOF geven aan: "Er werkt vakkundig personeel en ze staan dag en nacht voor ons klaar." De door Roordink geleverde MAN TGS 6X6 WS is dan ook een welkome toevoeging aan het wagenpark van de organisatie.

Het chassis is omgebouwd naar een Wide Spread hydraulisch gestuurd en geveerd systeem. De MAN is vervolgens door HSE uit Vaassen voorzien van een kraan en containersysteem. Er is gekozen voor een Palfinger 17 tons meterkraan die snel en wendbaar is. Van de Beek: ‘’Wij verwachten onze werkzaamheden hiermee snel en efficiënt te kunnen uitvoeren.’’

De nieuwbouw afdeling van Roordink heeft de auto voorzien van de nodige extra’s zoals werklampen voor zicht op het werk tijdens donkere uren en camera's voor de (verkeers)veiligheid. Er is gekozen voor een zwaardere PTO om een Load-Sensing pomp te monteren. Dit resulteert in een efficiëntere inzet van de kraan en het voertuig. Enerzijds door een lager toerental (geringer brandstofverbruik), maar anderzijds toch voldoende olie opbrengst om de kraan snel en efficiënt te laten draaien.

Als finishing touch is het voertuig in de alom bekende blauwe Van de Beek kleuren gespoten.

Gebr Van de Beek MAN TGS
Gebr Van de Beek MAN TGS
Gebr Van de Beek MAN TGS