NIEUWE MAN TGL VOOR MOENS TRANSPORT EMMELOORD

2018-09-03

Moens Transport uit Emmeloord heeft recent een nieuwe MAN TGL aan het wagenpark toegevoegd. Het voertuig is geleverd door Roordink Bedrijfswagens Zwolle.


Moens Transport Emmeloord


Moens Transport houd zich hoofdzakelijk bezig met het transport van baby- en kinderkamers van het exclusieve merk Kidsmill. Directeur Koos Moens: ‘’De baby- en kinderkamers worden niet alleen getransporteerd, maar ook op locatie bij de eindgebruiker gemonteerd. Dit doen wij hoofdzakelijk in Duitsland, maar ook in België, Luxemburg, Engeland, Zwitserland en Oostenrijk.’’ Hiernaast transporteert het bedrijf ook meubels, huisraad en andere goederen.

 

De nieuwe MAN TGL is een herhalingsaankoop. Moens: ‘’In 2016 kochten wij onze eerste MAN TGL bij Roordink. Deze auto heeft zich bewezen en dat heeft ons doen besluiten weer voor een MAN te gaan.’’ Moens gaat verder: ‘’Niet alleen de truck doet zijn werk goed, maar wij zijn ook zeer tevreden over de werkplaatsen van Roordink. Wij kunnen snel terecht en nog belangrijker, Roordink is 24 uur per dag bereikbaar.’’

De MAN TGL is voorzien van een soepele Euro 6c, 250 pk sterke, 6-cillinder motor. De dubbele bemanning van de truck kan zijn hart ophalen, want de LX-cabine van deze TGL is zeer rijk uitgerust. De truck beschikt onder andere over airco, climate control, een standkachel, koelkast en twee luchtgeveerde stoelen. Werkelijk alle elektronische hulpmiddelen zijn in de cabine aanwezig, van navigatie tot veiligheidssystemen en het alom geprezen MAN sound system met dubbele Bluetooth aansluiting. Verder heeft Roordink achteraf een 500L brandstoftank gemonteerd om een grote actieradius te creëren.

Met de aankoop van deze MAN TGL kan Moens Transport de komende jaren weer vele klanten blij maken met hun (nieuwe) meubels, huisraad en andere goederen.

Voor meer informatie: www.moenstransport.nl of www.roordink.nl.

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?