DRIE NIEUWE MAN TREKKERS VOOR VAN APPELDOORN TRANSPORT & LOGISTICS

2018-05-07

Van Appeldoorn Transport & Logistics heeft drie nieuwe MAN 18.426 BLS XLX trekkers in gebruik genomen. Het transportbedrijf uit Woudenberg is gespecialiseerd in transport en logistiek, opslag, overslag en warehousing van goederen sinds 1939. De derde generatie van het familiebedrijf heeft de onderneming uit laten groeien tot een middelgrote en betrouwbare transport onderneming die zowel in eigen land als internationaal opereert. Als uitbreiding van het wagenpark schafte Van Appeldoorn de nieuwe MAN’s aan. 

 

van Appeldoorn Transport & Logistics geleverd door RoordinkDeze nieuwe trekkers zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. Van Appeldoorn heeft al een aantal jaren een goede klantrelatie met Roordink en dat deed hen beslissen om nieuwe MAN’s aan te schaffen. De TGX 18.426 trekkers zijn besteld met een ruime XLX-cabine uitgerust met het nieuwe MAN interieur en de 12 + 2  MAN TipMatic versnellingsbak. 

 

De nieuwbouwafdeling van Roordink heeft de voertuigen voorzien van diverse nuttige opties. Hiernaast zijn de voertuigen in de herkenbare blauw-rode bedrijfskleuren gespoten.  Deze voertuigen zijn ADR uitgevoerd en voorzien van een vloeistofpomp, wat betekent dat ze gevaarlijke stoffen mogen vervoeren.

 

Voor meer informatie: www.vanappeldoorn.nlof www.roordink.nl

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?