25 nieuwe trekkers voor Müller Fresh Food Logistics

Müller Fresh Food Logistics heeft onlangs 10 nieuwe trekkers uit een order van 25 in gebruik genomen. De trucks worden ingezet voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen.

Müller is al ruim 80 jaar een succesvol full service logistiek dienstverlener voor geconditioneerde levensmiddelen. Koel- en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers geweest, waardoor Müller een betrouwbaar logistiek partner is geworden.

Ter uitbreiding van het wagenpark zijn er nu 10 nieuwe trekkers in gebruik genomen. Het betreft allemaal MAN TGX trekkers met 460 pk sterke motoren. De trekkers zijn uitgerust met een soepel schakelende MAN TipMatic versnellingsbak. Ook aan de chauffeur is gedacht, met de ruime XXL cabine voorzien van een volledig intrekbare koelkast, luxe chauffeursstoel,  MAN sound system, rood/witte binnenverlichting, Nordic cabine isolatie, extra leeslampen, handsfree functie voor twee mobiele telefoons en elektrische zonnerollo.

De betrouwbaarheid van de huidige generatie MAN trucks en de uitstekende relatie die beide familiebedrijven met elkaar onderhouden zijn zwaarwegende argumenten voor Müller geweest om te kiezen voor MAN.

De trucks zijn geleverd en klaargemaakt door Roordink Bedrijfswagens en vervolgens voorzien van de nodige klantspecifieke extra’s door Müller zelf. Roordink is MAN dealer in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle.

Voor meer informatie kijk op www.muller.nl of www.roordink.nl.