Reparatie en onderhoud

 

 

 

 

Werkplaats

 

Alle Roordink-vestigingen beschikken over een modern uitgeruste en efficiënt ingerichte werkplaats waar u alle denkbare reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden kunt laten uitvoeren. Voor lichte en zware bedrijfswagens, trekkend en getrokken materieel. Met één motto: u veilig en betrouwbaar op de weg te houden, zodat u uw afspraken kunt nakomen. Goed geschoolde en ervaren monteurs staan dag en nacht (via onze nooddienst) voor u klaar. Onze dienstverlening bewaken wij zorgvuldig via intensieve kwaliteitscontroles. Zo laten wij u  persoonlijk ervaren dat geen bedrijfswagencentrum zo servicegericht is als Roordink Bedrijfswagens!

 

Reparatie en onderhoud

 

 

Goed onderhoud is essentieel voor de betrouwbaarheid en veiligheid van uw voertuig. Dat verzorgen wij graag voor u. Of het nu gaat om een noodzakelijke reparatie of om periodiek onderhoud. Onze ervaren medewerkers zijn getraind en worden continu bijgeschoold om elk probleem te kunnen verhelpen.

 


Contactgegevens:

 

 

                               Vestiging Telefoon 24 per dag
Chef werkplaats Werkplaatsreceptie  
  Barneveld 0342-421421 Bart Rosendal Henno van Roekel / Gerald Knevel  
  Coevorden 0524-597300 Rense Kooi Jan Supèr  
  Veenendaal 0318-541041    Gerard van der Vegt /
 
  Zwolle 038-4284400 Roland de Ruiter Erik Bongers / Peter Dirksen  
           

 

 

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?