Roordink, D-TEC servicepartner

 

 

 

Roordink Bedrijfswagens B.V. is onlangs servicepartner van D-TEC geworden voor haar vestigingen in Coevorden en Zwolle.
D-TEC is de specialist voor containertrailers, van multifunctioneel of deelbaar tot eenvoudig en vast. Daarnaast zijn D-TEC containertrailers de lichtste in de markt. Hiermee passen zij goed bij ons huismerk MAN, dat zich ook kenmerkt met een licht chassis.


Naast containertrailers levert D-TEC ook tanktrailers. D-TEC heeft een leveringsgamma van klein tot groot: van eenvoudige tot gecompliceerde vacuüm- en pomptankwagens, welke in mest-, slachtafval en veevoer worden toegepast. Ook hier ligt de focus op een licht gewicht, wat resulteert in een hoog laadvermogen.
Door servicepartner van D-TEC trailers te worden heeft Roordink haar dienstenpakket in de vestigingen Coevorden en Zwolle nog verder uitgebreid.

 

Uw D-TEC trailers onderhouden wij graag in onze vestigingen in Coevorden en Zwolle. Deze vestigingen beschikken over een modern uitgeruste en efficiënt ingerichte werkplaats waar u alle denkbare reparatie-, onderhouds- en keuringswerkzaamheden kunt laten uitvoeren.
Wij hebben één motto: u veilig en betrouwbaar op de weg te houden, zodat u uw afspraken kunt nakomen.
Onze monteurs zijn speciaal geschoold om ook uw D-TEC trailers te repareren en onderhouden en staan dag en nacht (via onze nooddienst) voor u klaar. Of het nu gaat om een noodzakelijke reparatie of periodiek onderhoud, wij verzorgen het graag voor u!

U kunt contact opnemen met:


Coevorden : Henk Everts 0524-597300
Zwolle : Erik Bongers 038-4284400


Naast onze vestigingen in Coevorden en Zwolle, bent u ook van harte welkom in onze vestigingen in Barneveld en Veenendaal.

 

 

 

 

D-Tec trailers

 

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?