Wasstraat
In verband met renovatiewerkzaamheden, is onze truckwash in Barneveld één week gesloten (vanaf 1 tot en met 8 september). Uiteraard kunt u bij ons gewoon terecht voor onderhoud, reparatie, brandstof en verkoop. Onze vernieuwde truckwash is weer beschikbaar vanaf maandag 10 september 8:00 uur. Wij hopen u dan weer te verwelkomen!
Verbouwing Truckwash BarneveldEen schone bedrijfswagen is een visitekaartje van uw bedrijf. Uw klanten krijgen de bevestiging dat zij met uw bedrijf de juiste keuze hebben gemaakt. Tevens motiveert het uw medewerkers en zorgt ervoor dat zij netjes met uw bedrijfswagens omgaan. Daarom is het van belang uw voertuig frequent te wassen en waar kan dat beter dan in de moderne truckwash van Roordink in Barneveld? Onze wasstraat is tevens aangesloten bij Shell Truckwash, het landelijk dekkende truckwash-netwerk van Shell en Alles Voor Je Truck B.V. Uw voertuig wordt er snel en met milieuvriendelijke producten gewassen.

 

In onze Truckwash kunt u eenvoudig contant betalen of betalen met uw giro- of bankpas of een Roordink businesspas. De Roordink businesspas is ook te gebruiken voor de tankstations in Barneveld en Veenendaal.

 

Voor meer informatie over de Roordink businesspas kunt u contact opnemen met de receptie van de vestiging Barneveld via 0342-421421

 

De prijslijst van onze wasstraat kunt u hier downloaden.

 

Voor contact via e-mail kunt u hier klikken.

 

WEGENS SUCCES VERLENGD:                                     Handdoeken actie!!!

 

 

 

3 keer wassen bij onze truckwash in Barneveld = een gratis handdoek!

 

 

Truckwash Actie Roordink

 

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?