Geschiedenis


De historie van Roordink Bedrijfswagens begint in 1984. In dat jaar start Gijs Roordink met twee medewerkers in de werkplaats bij Kamphuis Transport & Expeditie als MAN en Volkswagen LT bedrijfswagendealer. Een jaar later bouwt Roordink een eigen pand op het bedrijventerrein Harselaar. Dit pand is nog altijd in gebruik en voor velen inmiddels vertrouwd terrein.
In de jaren die volgen, wordt gewerkt aan een nieuwe bedrijfswagenformule: het totaalpakket. Voor alle diensten rond de bedrijfswagen moet de klant terecht kunnen op één adres. Deze formule blijkt succesvol en de motto’s ‘Gewoon anders!’ en ‘Afspraak is afspraak!’ werpen hun vruchten af.
De groei zit erin en in 1990 opent Roordink haar tweede vestiging in Veenendaal. Een jaar later, in 1991, worden de activiteiten op deze locatie uitgebreid met carrosseriebouw.

Periode 1984 tot heden in vogelvlucht:
1984    Start van Roordink Bedrijfswagens
1990    Opening van de tweede vestiging in Veenendaal
1991    Uitbreiding met carrosseriebouw
1994    10-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
1996    Roordink Bedrijfswagens wordt ISO gecertificeerd
2000    Introductie van de MAN Trucknology Generation
2004    20-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2006    Introductie van de Volkswagen Crafter-serie
2007    Introductie van de MAN TGX en TGS
2008    Het bedrijfswagengamma wordt uitgebreid met het ISUZU-dealerschap
2009    Roordink Bedrijfswagens neemt SAT Coevorden en SAT Zwolle over
2010    Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN servicedealer van het jaar
2012    Roordink Bedrijfswagens behaalt het certificaat Erkend Duurzaam
2013    Roordink Bedrijfswagens wordt uitgeroepen tot MAN Salesdealer van het jaar en start van Roordink Truck en Trailer                         Service (RTTS)
2014    30-jarig bestaan van Roordink Bedrijfswagens
2015    Introductie van de CityTransporter
2017    Introductie van de MAN TGE bestelwagen


Missie


Onze missie is het aanbieden van bedrijfswagenoplossingen onder één dak. Kwaliteit gaat bij ons voor kwantiteit en dit bereiken wij dankzij onze goed getrainde medewerkers en geoptimaliseerde producten en diensten, die zoveel mogelijk duurzaam worden uitgevoerd. Zo zorgen wij ervoor dat Roordink Bedrijfswagens steeds hoger op uw voorkeurslijst komt te staan. Kiezen voor Roordink Bedrijfswagens is kiezen voor 100% service en ervaring.

Visie


Roordink Bedrijfswagens is het meest complete bedrijfswagencentrum van Midden-Nederland. Als dealer van bedrijfswagenproducten en -diensten streven wij ernaar onze klanten alles onder één dak te bieden. Dit doen wij met oog voor maatschappij en milieu, waardoor Roordink Bedrijfswagens ook een duurzame onderneming is.


Certificeringen:


ISO


Roordink Bedrijfswagens Besteedt veel zorg aan kwaliteit.
Alle vestigingen van Roordink Bedrijfswagens zijn ISO 9001:2008 gecertificeerd.

Certificaten


Erkend Duurzaam


Sinds 2012 is Roordink Bedrijfswagens met al haar vestigingen Erkend Duurzaam gecertificeerd. Dit past naadloos in de visie en missie van Roordink om duurzaam te werken. De BOVAG reikt deze erkenning uit aan bedrijven die bewijzen dat ze hun bedrijfsprocessen op duurzame wijze hebben ingericht.
Algemene voorwaarden


- Algemene voorwaarden werkplaats, magazijn, verkoop en tankstation
- Algemene voorwaarden carrosserieafdeling
- Algemene voorwaarden verhuurafdeling
- Algemene voorwaarden ROC
- Algemene voorwaarden wasstraat

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?