Letters MAN verlicht in grille 


 

 

MAN TGX D38 ROORDINK

 

TGX D38

Met de MAN TGX D38 presenteert MAN het nieuwste topmodel. Het vlaggenschip bezit een perfecte aandrijflijn met talloze nieuwe efficiëntiefuncties en is bij uitstek geschikt voor veeleisende transporttaken. Het belangrijkste onderdeel van de aandrijflijn vormt de nieuw ontwikkelde D38-zescilinderlijnmotor met een cilinderinhoud van 15,2 liter. Deze motor staat voor een superieure krachtontplooiing en vult de TGX-modellenserie aan met de pk-klassen 520 pk, 560 pk en 640 pk.

 

 
 
 
 

 

 

 

TGS

De MAN TGS biedt tal van oplossingen op maat voor  distributie, zowel nationaal als internationaal. En het is een robuuste werker voor de bouw, voor transport van zware vracht en rijden op onverharde ondergrond. Kortom: de TGS is zeer breed inzetbaar.

 

 

 
 
       


 

 

 

TGM

De MAN TGM is een allrounder met een zeer laag eigen gewicht. De hoogwaardige afwerking en het brede aanbod aan varianten maken deze twee- of drieassige truck ideaal voor middelzwaar distributiewerk, mede dankzij een GVW van 12 tot 26 ton.

 

 

 
 
       


 

 

 

TGL

De MAN TGL is ideaal voor lichte distributie. Dankzij zijn lage eigen gewicht biedt hij veel netto laadvermogen. De moderne, zuinige en stille vier- en zescilinder Euro 6-motoren leveren prima prestaties met vermogens van 150 tot 250 pk. 

 

 

 
 
       


 

 

 

TGE

MAN debuteert in de wereld van bestelwagens met de gloednieuwe TGE. Met de TGE introduceert MAN een bestelwagen als aanvulling aan de onderkant van het huidige truckassortiment en kan het merk nu dus al een bedrijfswagen leveren vanaf een GVW van 3 ton.

 

 

 
 
       

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?