Isuzu bij Roordink Bedrijfswagens

  

 

 

 

 

Keuze tussen D-Max en N-Serie

 

          Bekijk hier de ISUZU D-Max                                                                           Bekijk hier de ISUZU N-Serie

 

 

 

 

 

Als ISUZU dealer levert en onderhoudt Roordink zowel nieuwe als gebruikte ISUZU bedrijfswagens. Ook voor ISUZU onderdelen bent u bij ons aan het juiste adres. ISUZU heeft bedrijfszekerheid hoog in het vaandel staan. Elk voertuig dat door ISUZU wordt gebouwd kenmerkt zich door functionaliteit, comfort en duurzaamheid. Tevens biedt ISUZU aantrekkelijke garantievoorwaarden. ISUZU is een merk van wereldklasse met jarenlange ervaring.

 

 

     

ISUZU heeft twee modellen, te weten de ISUZU N-Serie (de vrachtwagen met frontstuurcabine) en de ISUZU D-Max terreinauto, dé krachtpatser voor elk terreintype. ISUZU maakt gebruik van eigen technisch hoogwaardige en kwalitatief goede motoren. De ISUZU dieselmotoren worden gebruikt in de eigen terreinauto’s en vrachtwagens, maar ook in de auto’s van vele andere merken, kranen, shovels en de scheepvaart.

 
   
   
Bekijk hier de geschiedenis van Isuzu

 

 

 

 

 

    

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?