Roordink Fifthwheel

 

 

Fifthwheel – Wat is het?
 

 

Een Fifthwheel is een nieuw type BE-oplegger achter een pick-up of open laadbak, waarmee u uw netto laadvermogen kunt verhogen ten opzichte van een aanhangwagen. U kunt deze oplegger blijvend met een BE-rijbewijs rijden.

De Fifthwheel heeft een unieke koppeling waardoor de vloer van een auto met open laadbak of een pick-up vlak blijft en daardoor bruikbaar is als trekker-oplegger combi, maar ook als volwaardig voertuig. De Fifthwheel is in vele branches bruikbaar doordat hij voor verschillende toepassingen ingezet kan worden.

 

Het netto laadvermogen van de Fifthwheel wordt bepaald door het netto laadvermogen en het trekkend vermogen van het trekkend voertuig. U kunt hier lezen voor welk type voertuigen de Fifthwheel geschikt is.

De oplegger heeft een EG goedgekeurd elektrisch remsysteem. U heeft hierdoor geen last van warmlopende oploopremmen. Tevens wordt gebruik gemaakt van standaard Europese componenten voor assen en remmen zodat onderdelen voorziening is gewaarborgd.

Door compleet doorgerekende frames heeft de Fifthwheel een laag eigen gewicht, gericht op extra behoud van het netto laadvermogen.

 

 

 

Fifthwheel vlakke wagen

             fifthwheel gesloten wagenFifthwheel dieplader

 Fifthwheel vlakke wagen            fifthwheel gesloten wagenFifthwheel dieplader

 

 

Zie ook:

 

fifthwheel afzetsysteem

 

fifthwheel paardentrailer

 

fifthwheel isuzu auto ombouw 

 

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?