2 jaar garantie op onderdelen

                            Partsnews RoordinkStilstand kost geld. Daarom ligt bij Roordink een breed assortiment onderdelen op voorraad en worden deze dagelijks aangevuld. Dit geldt voor onderdelen van zowel MAN, ISUZU, Volkswagen als getrokken materieel en toebehoren. Via een eigen routedienst kunnen onze magazijnen snel over elkaars voorraad beschikken. Neem voor vragen of bestellingen contact op met één van onze magazijnmedewerkers.

 

 

           

Barneveld

Coevorden

Veenendaal

Zwolle

 

 
Ecoline onderdelen

 

MAN Originele Onderdelen® Ecoline. 100% MAN, tot 40% voordeel.

U wilt maximale inzetbaarheid van uw wagenpark tegen zo laag mogelijk kosten. Door uw voertuig te voorzien van het juiste onderhoud en MAN Originele Onderdelen® kiest u voor het beste voor uw voertuig en voorkomt u onnodige stilstand. Wanneer u bij reparatie of onderhoud vervangingsonderdelen nodig hebt, kunt u nu, naast de originele MAN-onderdelen, ook kiezen voor gebruikte MAN Originele Onderdelen®: MAN Originele Onderdelen® Ecoline. Een duurzame en kostenbesparende oplossing voor uw onderhoud.


MAN Originele Onderdelen® Ecoline:

MAN Ecoline biedt een assortiment gebruikte originele MAN-onderdelen die door MAN zijn gereviseerd en kunnen worden gebruikt als vervangingsonderdelen. Het reparatieproces van deze onderdelen wordt volgens strenge MAN-richtlijnen uitgevoerd. Eventuele technische verbeteringen op het onderdeel worden direct mee genomen in het proces en alle slijtdelen worden altijd vervangen door nieuwe onderdelen. Daardoor krijgt u de kwaliteit die u van MAN gewend bent mét bovendien complete fabrieksgarantie. En dat voor een zeer aantrekkelijke prijs, want met MAN Ecoline bespaart u toch wel snel tot 40% ten opzichte van nieuwe onderdelen.


Voordelen:

• optimale bedrijfszekerheid
• kwaliteit van nieuw
• complete fabrieksgarantie
• 100% geteste onderdelen
• perfect fit
• beter voor het milieu
• snelle levering
• tot wel 40% goedkoper dan nieuw


Beter voor het milieu

Met het MAN Originele Onderdelen® Ecoline-programma maakt MAN een duidelijke stap in de richting van een schoner milieu. Door onderdelen te reviseren en opnieuw te gebruiken wordt er op het gebruik van grondstoffen bespaard en de hoeveelheid afval gereduceerd. Bovendien wordt er bij het verwerken van gebruikte onderdelen aanzienlijk minder energie verbruikt dan bij de productie van een nieuw onderdeel.

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?