Twee nieuwe MAN TGS met Terberg opbouw voor Vink

Het veelzijdige bedrijf Vink uit Barneveld heeft onlangs twee trucks met frontlader in gebruik genomen. Het bedrijf is onder andere gespecialiseerd in afvalverwerking, recycling en transport.

Vink Barneveld

Vink Barneveld

Vink typeert zichzelf als ‘’het bedrijf met vijf poten’’ en is onder andere gespecialiseerd in afvalverwerking, recycling en transport. Daarnaast beschikt het bedrijf over een Grondbank.

De trucks zijn geleverd door Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld en de opbouw is verzorgd door Terberg Matec Nederland. De twee MAN TGS trucks beschikken over een 360 pk sterke motor en soepel (automatisch) schakelende MAN TipMatic versnellingsbak. De voertuigen rijden op HVO, wat goedgekeurd is voor MAN trucks. Hiermee wordt o.a. een gigantische CO2/stikstof reductie gerealiseerd.

De bekende gele Vink kleur zorgt ervoor dat de voertuigen goed opvallen. Af fabriek beschikken de auto’s over diverse opties om het rijden zo comfortabel mogelijk te maken, zoals een multifunctioneel stuurwiel, comfortstoel, Emergency Brake Assist, ABS en ASR.

Vink Barneveld

Vink Barneveld

Na binnenkomst van de trucks heeft de nieuwbouwafdeling van Roordink de voertuigen voorzien van klant specifieke wensen, zoals werklampen, flitsers in de grille en breedtelampen.

De Terberg opbouw is ontworpen als vast gemonteerde opbouw, uitgerust met frontbeladingsarmen geschikt voor frontlader containers van 1,1 m3 tot 8m3. De persopbouw is uitgerust met een lineair beweegbaar persschot waardoor het maximale laadvermogen kan worden benut. Verder is het voertuig voorzien van radiografische afstandsbediening en een extra derde deur waardoor uitwaaien van afval tot een minimum wordt beperkt tijdens het laden. Deze frontladers zijn uniek in de Nederlandse markt en bieden ongekende mogelijkheden voor inzamelen van bedrijfsafval door Vink.

Voor meer informatie: www.terbergmatec.nl , www.vink.nl of www.roordink.nl  

Vink Barneveld

Vink Barneveld