Stap ook in de wereld van Roordink

Specialist in bedrijfswagens zoekt versterking.

Transport van A naar B, inladen, afleveren, je klus doen: het lijkt allemaal heel gewoon, maar om dit doel te bereiken heb je als bedrijf en chauffeur een bedrijfswagen nodig waar je blindelings op kunt vertrouwen. Roordink Bedrijfswagens heeft daar verstand van. Deze specialist is al ruim 35 jaar toonaangevend op dit gebied. Vanwege de groeiende vraag zoekt Roordink onder meer een junior service adviseur voor in Barneveld en Veenendaal, maar er staan ook vacatures open voor in de werkplaats. 

De wereld van bedrijfswagens is een bijzondere. De betrokkenheid is groot, het voelt soms als een familie. Dat zie je ook terug bij het team van Roordink Bedrijfswagens, de bedrijfswagendealer met vestigingen in Barneveld, Coevorden, Veenendaal en Zwolle. Het is 'ons kent ons'. Als officieel dealer van MAN, Isuzu, Maxus en DFSK en erkend reparateur van Volkswagen Bedrijfswagens, heeft Roordink voor elk denkbaar transport de beste oplossing. Daarnaast is het een efficiënte, duurzame en toekomstgerichte organisatie en staat klantcontact centraal. In dat proces speelt onder andere de service adviseur een cruciale rol. 

Belangrijke schakel

Service manager Gerald Knevel: ''De junior service adviseur die wij graag in ons team zien, is de schakel tussen de klant en onze aftersales-afdeling. Jij bent het aanspreekpunt voor de (werkplaats-)klanten. Je coördineert, begeleidt en zorgt dat alles goed loopt. Je bent stressbestendig, flexibel en kunt snel handelen.'' Daarnaast is het handig als je wat technische bagage hebt. ''Jij hebt een spilfunctie tussen de klant en de werkplaats. Je adviseert klanten op het gebied van onderhoud en reparatie en zorgt voor een correcte facturatie en planning. Natuurlijk doe je dat samen met een servicegericht team dat zorgt voor een uitstekende begeleiding.'' Er is genoeg ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. ''Dit wordt ook ondersteund door het volgen van diverse gerichte cursussen en opleidingen. Het is een afwisselende job waar alle facetten van het bedrijf in terugkomen.'' Zelf werkt Knevel er inmiddels 12,5 jaar. ''Ik begon hier na het afronden van mijn MBO-opleiding. Ik besef elke keer weer hoe belangrijk bedrijfswagens zijn voor onze klanten. Voor velen is het hun 'gereedschap'.''

Wil jij ook een steentje bijdragen aan zorgeloze mobiliteit? Reageer dan op de functie van junior service adviseur en bel met Gerald Knevel: 06-15952137 (Whatsapp kan ook). Op zoek naar een andere functie binnen ons familiebedrijf? Kijk dan hier voor alle vacatures. 

Top