Opnieuw 3 MAN TGL bakwagens voor Electronic Logistics

Het familiebedrijf Electronic Logistics uit Zeewolde heeft opnieuw 3 stuks MAN TGL 12.226 BL met L-cabine in gebruik genomen.

Het familiebedrijf Electronic Logistics uit Zeewolde heeft opnieuw 3 stuks MAN TGL 12.226 BL met L-cabine in gebruik genomen. De warehousing en het transport van wit-, bruin- en grijsgoed gebeurt dagelijks vanuit Zeewolde en Tilburg. De gebroeders George en Niels de Greef voeren de dagelijkse leiding over deze jonge en energieke onderneming. De kracht van deze onderneming schuilt in het enthousiaste team van medewerkers en het optimale beheer en begeleiden van de goederen. Het transport van goederen geschied naar zowel de particulier, DC en winkels van de bekende specialisten door heel Nederland en België. De vaste routes, bekende aanspreekpunten en schadepreventie zorgen voor een zeer hoge klanttevredenheid.

Er is wederom voor het merk MAN gekozen, met de Junge laadbakken, door de goede ervaringen met het product en de leverende dealer Roordink Bedrijfswagens uit Barneveld. De voertuigen zijn voorzien van de af-fabriek leverbare veiligheidssystemen en slimme oplossingen die de klant in samenspraak met de dealer heeft bedacht, zoals een camera- en alarmsysteem voor voertuig en laadbak en radio silence bij achteruit schakeling. De Euro 6 motor i.c.m. de MAN Tipmatic versnellingsbak en de L-slaapcabine zorgen voor een zeer hoog comfort, wat het werk en het enthousiasme van de chauffeur zeer positief beïnvloed.

Meer informatie: www.electronic-logistics.nl of www.roordink.nl

George de Greef Electronic Logistics
Drie nieuwe MAN TGL trucks voor Electronic Logistics
Electronic Logistics bij Roordink Bedrijfswagens