Maatregelen i.v.m. Coronavirus

De maatregelen die de overheid genomen heeft om verdere verspreiding van het Corona-virus tegen te gaan of te vertragen raken inmiddels iedereen. Voor ons allen geldt dat we een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid hebben om zoveel mogelijk te doen om verspreiding tegen te gaan.

Vooralsnog kiest Roordink er bewust voor om bereikbaar en geopend te blijven. Wij hebben echter ook onze maatregelen moeten treffen. Wat voor u van belang kan zijn is het volgende:

  • Houdt u voor onze actuele openingstijden per vestiging onze website www.roordink.nl in de gaten.
  • Onze verkopers werken vanuit een thuis situatie en zijn dus niet fysiek aanwezig op de vestiging. Uiteraard zijn ze wel telefonisch of per E-mail bereikbaar.
  • Onze verkopers zullen niet met u afspreken in onze bedrijfspanden.
  • Voor het betreden van onze panden hanteren we in sommige gevallen een andere routing. Dit doen we omdat we zo veel mogelijk proberen uw chauffeur/medewerker en de Roordink medewerker niet met elkaar in contact te laten komen. Wij gaan er daarbij tevens van uit dat wanneer u of uw medewerker symptomen of klachten vertoont, zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts, u of uw medewerker onze vestigingen niet zult bezoeken; in deze situaties overleggen we graag over een passende oplossing.
  • Een kopje koffie drinken in onze kantine door uw chauffeur/medewerker wanneer hij/zij moet wachten zal helaas niet meer gaan. Wilt u er voor zorgen dat de persoon die de auto brengt voor reparatie zo snel mogelijk door u wordt opgehaald.
  • We schudden geen handen en mijden lichamelijk contact.
  • We proberen aan de balie een paar meter afstand te houden. Probeer aan uw kant van de balie daar ook rekening mee te houden.
  • Wanneer u iets bezorgt volg dan de aanwijzingen van onze medewerkers of de berichtgeving/informatie op de deuren op. 
  • Truckwash chauffeurs dienen tijdens de wassing in de truck te blijven.

Verder zullen we er alles aan proberen te doen om binnen de door de overheid gestelde voorschriften onze dienstverlening op peil te houden. Uiteraard zijn we daarvoor wel afhankelijk van onze medewerkers, waarvan wij hopen dat die de komende tijd kunnen blijven werken. Mochten er de komende tijd wezenlijke veranderingen komen in onze dienstverlening dan zullen wij u op de hoogte houden via onze website of via de E-mail. Uiteraard zijn wij bereikbaar en kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor verdere afstemming via de u bekende telefoonnummers.