ULTRA LOW MAN TRUCK VOOR ZANDBERGEN HIGH AND HEAVY

2018-02-22

Onlangs heeft de firma Zandbergen uit IJhorst haar wagenpark verder verduurzaamd, met de aanschaf van een nieuwe 460 pk sterke Euro 6 MAN TGX LL-U. Deze krachtpatser is geleverd door Roordink Bedrijfswagens Zwolle.

 

Zandbergen High and Heavy geleverd door Roordink BedrijfswagensChauffeur Koos heeft de beschikking over alle denkbare comfort in de grootste XXL-cabine die verder werd uitgebreid met magnetron en standairco. De stoelen, deurpanelen en het stuur werden voorzien van cognac-kleurig lederen bekleding met contrasterende stiksels.

 

De firma Estepe heeft het chassis voorzien van een kleine voorloopas. Het Duitse FVG heeft de opbouw als truck-transporter gemaakt en ook de 3-assige middenas-aanhanger gebouwd.

 

Om voor het internationale werk een zo groot mogelijke actieradius te hebben, zijn er drie speciaal geconstrueerde brandstoftanks gemonteerd. De gehele voertuigcombinatie heeft slechts enkele centimeters grondspeling om zo zelfs de allerhoogste trucks te kunnen transporteren binnen de wettelijke ontheffingen.

 

Voor meer informatie: www.roordink.nl

 
Volg ons
Nieuwsbrief
Deze website maakt gebruik van cookies. Bij gebruik van deze site gaat u akkoord met onze Privacy Policy. Wat zijn cookies?